Sumaišykite marinatui skirtus ingredientus ir užpilkite ant vištienos. Gerai įtrinkite. Indą uždenkite ir leiskite vištienai marinuotis bent valandą (geriausiai 3-4 val.) šaldytuve. Druskos nenaudojam, kad neištrauktų sulčių.
Vištieną dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų ir kepkite 15–20 minučių 180C orkaitėje. Vieną kartą apverskite. Vištieną svarbu neperkepti, bet ji neturi būti rausva, ir neturi tekėti sultys. Tą galite patikrinti įdūrę gabalėlį šakute. Arba naudokite maisto termometrą.
Kol vištiena kepa, stiklainyje (taip bus patogiau ir greičiau) suplakite padažui skirtus ingredientus.
Į serviravimui skirtą indą dėkite žalumynus. Vištieną supjaustykite skersai ir išdėliokite ant žalumynų. Apšlakstykite padažu, dėkite pjaustytas paprikas, avokadą, svogūno skilteles, nuluptas ir be luobelių apelsinų ir greipfrutų skilteles. Jei norite, galite papuošti žaliais raudonėliais.