Go Back
+ servings

Pasta su krevetėmis

Įvertinimų nėra
Gaminimo laikas 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Italijos
Porcijos 8

Reikės
  

  • 500 g pastos Linguine iš "Amore Deli"
  • 400g tigrinių krevečių išvalytų
  • 250 ml grietinėlės 10% riebumo
  • 100 g sviesto
  • 1 šaukštelis prieskonių pastai "Amore Deli"
  • 70 g parmezano sūrio
  • 200 g mocarelos sūrio geriausiai rutuliukais
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus kepimui
  • 2-3 skiltelelių česnako
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • Žalumynų krapų, petražolių papuošimui
  • Druskos pipirų

Gaminimas
 

  • Pastą išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės.
  • Keptuvėje įkaitintame aliejuje keletą minučių apkepkite padruskintas ir papirintas krevetes. Atidėkite.
  • Likusiame nuo krevečių aliejuje pakepinkite pjaustytus česnakus ir prieskonius. Dėkite sviestą ir pilkite grietinėlę, suberkite pusę parmezano sūrio ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
  • Sudėkite pastą, mocarelą ir krevetes. Išmaišykite, apšlakstykitė citrinos sultimis ir apiberkite likusiu parmezanu, žalumynais.
  • Skanaus!
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!