Go Back
+ servings

Apelsininiai putpelių krūtinėlių iešmeliai

Įvertinimų nėra
Gaminimo laikas 10 minutes
Marinavimas 1 hour
Visas laikas 1 hour 10 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Porcijos 2

Reikės
  

  • 8 putpelių krūtinėlių (perpjautos pusiau)
  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštelių balzamiko acto
  • 1 šaukštelio čili dribsnių
  • 1 šaukšteli džiovinto rozmarino
  • 1 apelsino žievelės ir sulčių
  • 1 skiltelės česnako
  • Druskos ir pipirų

Gaminimas
 

  • Putpelių krūtinėles pagardinkite druska ir pipirais. Mažame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, balzamiko, česnaką, čili dribsnius, apelsino žievelę, sultis ir rozmariną, sudėkite putpelių krūtinėles. Laikyti šaldytuve bent valandą, geriausiau 2-3h.
  • Krūtinėles suverkite ant bambukinių iešmelių.
  • Kepkite grilyje (~180C) apie po 4 minutes iš abiejų pusių.
  • Patiekite su kuskusu pakeptu kartu su daržovėmis ir šparagais su šonine.
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!