Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Apelsininiai putpelių krūtinėlių iešmeliai
Įvertinimų nėra
Spausdinti receptą
Pridėti į Pinterest
Gaminimo laikas
10
minutes
mins
Marinavimas
1
hour
hr
Visas laikas
1
hour
hr
10
minutes
mins
Patiekalas
Pagrindinis patiekalas
Porcijos
2
Reikės
1x
2x
3x
8
putpelių krūtinėlių
(perpjautos pusiau)
3
šaukštų alyvuogių aliejaus
2
šaukštelių balzamiko acto
1
šaukštelio čili dribsnių
1
šaukšteli džiovinto rozmarino
1
apelsino žievelės ir sulčių
1
skiltelės česnako
Druskos ir pipirų
Gaminimas
Putpelių krūtinėles pagardinkite druska ir pipirais. Mažame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, balzamiko, česnaką, čili dribsnius, apelsino žievelę, sultis ir rozmariną, sudėkite putpelių krūtinėles. Laikyti šaldytuve bent valandą, geriausiau 2-3h.
Krūtinėles suverkite ant bambukinių iešmelių.
Kepkite grilyje (~180C) apie po 4 minutes iš abiejų pusių.
Patiekite su kuskusu pakeptu kartu su daržovėmis ir šparagais su šonine.
Išbandei receptą?
Parašyk, ką manai
!