
Šiandien dalinuosi labai paprastu ir greitai pagaminamu nesaldžių keksiukų receptu, kuris tiks tiek pusryčiams ar vakarienei, tiek ir į užkandžių dėžutes.
Kai lauke toks rudeniškas oras, nepraleiskite progos save palepinti iš anksto apgalvota užkandžių dėžute. Jei visi produktai lauks šaldytuve, keksiukus iškepsite, kol išgersit rytinę kavą.
Patarimas iš patirties: nepadauginkit miltų! Geriau jų bus mažiau, o keksiukai šlapesni ir puresni.

Jums taip pat gali patikti:

Varškės keksiukai su kmynais
Ingredients
- 0,5 kg varškės 9% rūgščios
- 2 vnt. kiaušinių
- 2 šaukštai miltų
- 1 šaukštas kmynų pasilikit apibarstymui
- 1 šaukštelis kepimo miltelių
- Žiupsnelis druskos
Instructions
- Varškę kartu su kiaušiniais ir druska pertrinkite elektriniu trintuvu (blenderiu).
- Įmaišykite kmynus ir įsijokite miltus kartu su kepimo milteliais. Viską geria išmaišykite ir dėkite į keksiukų formeles užpildydami 2/3 formelės.
- Kepkite 180C orkaitėje 20-25 min.
- Skanaus!
-
Asmeninis 1 savaitės meniu sudarymas€25,00
-
Produktas su nuolaidaMeniu planavimo šablonaiOriginal price was: €9,99.€4,99Current price is: €4,99.
-
Maisto planavimas – asmeninė konsultacija€39,00