Rudenį obuoliai karaliauja mūsų šeimos meniu. Šį savaitgalį gaminom kiek primirštą, bet su labai smagiais prisiminimais patiekalą: „obuolius blynuose”.
Šį patiekalą nusižiūrėjau nuo draugės iš Lenkijos, kuomet ji viešėjo pas mus namuose ir nusprendė mus pamaloninti vakariene. Buvo tikras rudeniškas #hygge: draugai, skanus maistas ir ilgi pašnekesiai.
Receptas labai paprastas:
- Užsimaišome blynų tešlą, kiek tirštesnę nei įprrastai.
- Obuolius pjaustome riekelėmis ir išimame sėklalizdžius(aš tam naudoju mažutį stikliuka) obuoliai gaunasi panašūs į ananasus.
- Apvoliojame obuolius tešloje ir kepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių.
- Iškepusius apibarstome cukraus pudra.
Vaikams tikrai labai patiks!!!
Skanaus!