Bulviniai virtinukai (Gnocchi)su špinatais ir pelėsiniu sūriu.

Labai paprastas, greitai ir lengvai pagaminamas patiekalas. Puikiai tiks darbo dienų pietums ar vakarienėms. Ir tai yra puiki alternatyva tiems kam makaronų patiekalai kiek pabodo ir norisi įvairovės.

Beja šie virtinukai tiesiog prašyte prašosi būti būdinčių produktų lentynoje, kuomet ištikus dienai ne pagal planą turėtumėt idėją vakarienei.

Bulviniai virtinukai (Gnocchi) su špinatais ir pelėsiniu sūriu.

Įvertinimų nėra
Gaminimo laikas 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Italijos
Porcijos 4

Reikės
  

  • 2 x 500g bulvinių virtinukų Gnocchi
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus tinkamo kepimui.
  • 500 g špinatų ir kuo daugiau tuo skaniau
  • 300 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu
  • 3 česnako skiltelės
  • 500 ml grietinėlės 10% riebumo
  • 150 g tarkuoto parmezano sūrio
  • Žalumynų pateikimui

Gaminimas
 

  • Keptuvėje su aliejumi pakepinkite smulkiai supjaustytas česnako skilteles. Sudėkite špinatus. Kai špinatai apvys supilkite grietinėlę ir sudėkite smulkintą palėsinį sūrį.
  • Sūriui ištirpus supilkite pagal instrukcijas išvirtus bulvinius virtinukus. Visk1 kartu pavirkite dar 2-3 minutes.
  • Prieš patiekiant apibarstykite parmezano sūriu ir žalumynais.
  • Skanaus!
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!

Kiti receptai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto įvertinimas