
Itališkos brusketos, kurios nukelia tiesiai į saulėtąją Italiją
Pamirškite nuobodžius sumuštinius – šįkart dalinuosi sultinga, kvapnia, kupina skonio ir aromato brusketų versija. Patikėkit, kartą paragavę, jas gaminsit vėl ir vėl!
Brusketų pagrindui naudosim traškią orkaitėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus kiek paskrudintą čiabata, švelniai įtrinta česnaku.
Užtepui – itališką pesto iš amoredeli.lt su džiovintais pomidorais, bazilikais, migdolų riešutai. Šis pesto puikiai tinka ir vienas būti tepamas ant paskrudintos duonos, tačiau šįkart jį praturtinsim buratos sūriu.
Jei norisi dar daugiau skonio, ant viršaus dedame kaparėlių ir šviežio baziliko.
Štai ir viskas!
Tobulas užkandis vakarėliui, savaitgaliui prie vyno taurės ar tiesiog tada, kai norisi mažos Italijos namuose.
Recepto draugas amoredeli.lt prekiaujanti pačiais pačiausiais itališkais produktais tiesiai iš Italijos .
