Lašiša švediškai

Kas daugiau jei ne skandinavai geriausiai žino kaip paruošti lašišą! Taip lašišą ruošiu jau kokius 5-6m. Na, o receptu pasidalino draugė švedė, su kuria susipažinom gyvendamos Taline. Patikėkit, šis receptas dar niekada nenuvylė, tik vienas BET, lašiša turi būti tikrai kokybiška.

Mano draugė plaukdavo keltu specialiai jos įsigyti į Švediją, na o aš džiaugiuosi atradus @euribija, prekiaujančia tik aukščiausios kokybės šaldytais žuvies, jūros gėrybių ir mėsos produktais.

Lašiša švediškai

Įvertinimų nėra
Pasiruošimo laikas 10 minutes
Gaminimo laikas 15 minutes
Visas laikas 25 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Švedija
Porcijos 4

Reikės
  

Gaminimas
 

  • Lašišą supjaustykite gabalėliais (porcijomis). Jei reikia išrinkite likusius kaulus. Juos pasūdykite ir papipirinkite.
  • Kiekvieną gabalėlį aptepkite garstyčiomis ir apiberkite smulkintais krapais.
  • Dėkite į kepimui tinkamą indą, pilkite sultinį ir grietinėlę.
  • Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 10-12 minučių.
  • Patiekite su garuose virtomis daržovėmis ir/ arba ryžiais.
Išbandei receptą?Parašyk, ką manai!

Kiti receptai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recepto įvertinimas