Planavau jį pavadinti „Jei liko maskarponės nuo švenčių…“ bet gyvenimas pats padiktavo kitą pavadinimą ir socialiniuose tinkluose jis vadinasi „Netobulai tobulas braunis”.
Kodėl „Netobulai tobulas”? Nes kepdama sugalvojau jį iškepti kekso formoje ir jis iš tos formos tiesiog neišsiėmė. O skonis buvo tobulas! Tad teko kepti dar kartą ir fotografuoti iš naujo.
Receptas labai parastas. Primenu, braunis nebūna purus!!! Jis būna šlapias. Šis ir be traškios plutelės. Ir valgyti jį reikia pasimėgaujant, nes jis tikra kalorijų bomba! Verta nuodėmės bomba!
Jums taip pat gali patikti:
Šokoladainis su maskarpone
Reikės
- 100 g juodojo šokolado
- 500 g maskarponės sūrio
- 4 vnt. kiaušinių
- 100 g sviesto
- 2-3 šaukštai cukraus (jei mėgstat saldžiau dėkit daugiau)
- 3 šaukštai miltų
- 2 šaukštai kakavos
Papuošimui
- 100 g juodojo šokolado
- Riešutų
Gaminimas
- Kepimo formą patepkite gabalėliu sviesto arba aliejumi.
- Dubenyje sumaišykite maskarponę, kiaušinius, cukrų, ištirpintą sviestą iki vientisos masės.
- Kitame dubenyje sumaišykite miltus ir kakavą.
- Sausus ingredientus dalimis įmaišykite į šlapiuosius.
- Mentele įmaišykite smulkintą šokoladą.
- Kepkite 170C orkaitėje 45-50min. priklausomai nuo formos aukščio. Tikrinkite mediniu pagaliuku ar tikrai iškepė (turi būti neapsivėlęs).
- Atvėsusį pyragą apliekite tirpintu šokoladu ir apibarstykite riešutais.
- Skanaus!
P.S. Šį kartą labai laukiu pasidalinimų vaizdeliais ir įspūdžiais.
-
Maisto planavimas – asmeninė konsultacija€39,00
-
Asmeninis 1 savaitės meniu sudarymas€25,00
-
Product on saleKaip suplanuoti meniu šeimai: 4 savaičių kursasOriginal price was: €89,00.€49,00Current price is: €49,00.