Ingredientai:
- 3 dideli kiaušiniai
- 1 1/2 stiklinės cukraus
- 1 stiklinė augalinio aliejaus
- 1 stiklinė moliūgų tyrės
- 3 stiklinės universalių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
- 1 arbatinis šaukštelis maltų gvazdikėlių
- 3 arbatinius šaukštelius malto cinamono
- 1 arbatinis šaukštelis malto muskato riešuto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 1/2 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 stiklinė stambiai pjaustytų graikinių riešutų
- Juodojo šokolado aptepimui (jei norite)
Jums taip pat gali patikti:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180C.
- Kekso kepimo formą ištepkite aliejumi.
- Dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi, aliejų ir moliūgo tyrę.
- Į kitą dubenį persijokite miltus, gvazdikėlius, cinamoną, muskato riešutą, druską ir kepimo miltelius.
- Sumaišykite sausus ingredientus su šlapiais. Gerais išmaišykite ir įmaišykite graikinius riešutus. Supilkite tešlą į kepimo formą.
- Kepkite 180C orkaitėje 40-50 min., kol įsmeigus medinį pagaliuką jis bus švarus.
- Leiskite atvėsti ir jei norite aptepkite tirpintu juodu šokoladu ir papuoškite graikiniais riešutais.
Skanaus!