Kai prasideda braškių sezonas norisi, kad braškės karaliautų visur, visur kur tik galima sugalvoti, tad ir dedu visur, bandau įvairius derinius ir megaujuosi raudona spalva patiekaluose, juk raudona spalva yra energijos spalva, ko tikrai pritrūkstam tokią lietingą vasarą kaip ši.
Ir šios brusketos, buvo smagus sekmadienio ryto nutikimas, kai norėjosi kažko rimtesnio, bet ir pagaliau užderėjusios sode braškės prašyte prašėsi į pusryčių lėkštę.
Jums reikės:
- Prancūziškos ar itališkos duonos,
- Rikotos sūrio
- Braškių
- Keletos mėtų šakelių
- Jei mėgstat saldžiau, galite paskaninti agavų ar datulių sirupu.
Jums taip pat gali patikti:
Duonos riekeles paskudinkite orkaitėje. Tam galima naudoti grilio rėžimą. Jei tokios funkcijos Jūsų orkaitėje nėra, tuomet skudinkite įprastu rėžimu, tiesiog tai truks kiek ilgėliau.
Riekeles aptepkite rikotos sūriu, dėkite smulkiai pjaustytas braškes, mėtas ir jei norite paskaninkite agavų ar datulių sirupu.
Skanaus!